Időpontfoglalás díjmentes online konzultációra ide kattintva!

Kognitív életmód-diagnosztika

Miért vagyunk mások?

Termékünk egy folyamatosan fejlődő, öntanuló számítógépes program, egy olyan mesterséges neurális hálózat, mint amilyen az emberi agy.

A Te tested és lelked (érzelmi állapotod) lemodellezett agyi mechanizmusai alapján adunk egyénre szabott megoldási javaslatot az adott időszakra vonatkozóan, amit utána te is folyamatosan monitorozni tudsz.

Segítünk a döntéseidhez szükséges megfelelő út megtalálásában, legyen szó fizikai vagy akár lelki problémáról.

Tapasztaltak vagyunk

Egyénre szabott megoldásokat kínálunk

Adatokból dolgozunk

Kognitív életmód-diagnosztikai program

Az extrém személyre szabás a jövő, amit mi határozunk meg. A személyre szabott táplálkozás, a testmozgás és az egészséges szokások a legerősebb fegyverek a krónikus betegségek leküzdésében, megelőzésében. A tartós egészségmegőrzésnek ezek a legjobb módszerei. Erről szól az általunk kifejlesztett kognitív életmód-diagnosztikai program.

Az emberek naponta több ezer döntést hoznak meg az életvitelükkel kapcsolatban, legyen szó orvos, iskola választásról vagy akár a mindennapi életünkhöz szükséges élelmiszer kiválasztásáról. Ha az élelmiszer példánál maradunk, mi nem csak azt mondjuk meg, hogy mit egyél, hanem azt is, hogy miért van most a szervetetnek szüksége erre a tápanyagra. Megtanítunk felismerni a kognitív illúziókat, amik óriási hatással lehetnek a döntéseidre, legyen szó akár az étkezésről, akár a testmozgásról, akár az orvosválasztásról.

Segítünk alkalmazkodni, segítünk javítani a tested problémáin, kielemezzük a laborleleteidet, hiszen a véred, a DNS-ed és a szokásaid az adataink aranybányái, ezekből születnek a Te egyedi megoldókulcsaid.

Ezek együttesen, adott időben történő pillanatfelvételek a testedről: megmondják mi működik jól, vagy esetleg mi nem. Mi abban tudunk neked segíteni, hogy elmondjuk, hogy adott időszakban hogyan lehet ezeken javítani.

Folyamatosan fejlődő kognitív életmód-diagnosztikai programunk lehetővé teszi, hogy a lehető legfrissebb kutatási eredmények alapján tudjunk Neked megoldási javaslatokat ajánlani.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél időpontot keress bátran!