Időpontfoglalás díjmentes online konzultációra ide kattintva!

Ismerj meg minket

Schmidt-Vig Katalinnak hívnak, okleveles számítógépes és kognitív idegkutató vagyok, testépítő és fitnesz sportedző, valamint informatikus mérnök, emellett a Budapesti Müszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Kognitív Tudományi Tanszék Szakértői Bizottságának aktív tagja.

Legfőbb vágyam, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé és közérthetővé tegyem a legfrissebb tudományos információkat az általános egészséggel kapcsolatosan és tájékoztatást nyújtsak a tudománnyal kapcsolatos olyan eszközökről, amelyek elérhetőek a nagyközönség számára és hasznosak lehetnek Neked is, az élet meghosszabbításában.

Szenvedélyes, kreatív emberekből álló háttércsapattal dolgozom, akik az általam fejlesztett kognitív életmód-diagnosztikai program segítségével teszik egészségesebb hellyé a világot.

A tudomány a Cognitive Solutions Kft. alapját képezi, így csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik területüknek kiemelt szakértői.

Kik vagyunk?

Újítók vagyunk – Tudomány függők – Lételemünk a folyamatos fejlődés

Egyszerűsítünk – Személyre szabunk – Elérjük az
általunk kitűzött célokat

Tudományos bizonyítékokon alapuló, neurális hálózatokkal támogatott, teljesen egyéni megoldási javaslatokat készítünk, amelyek egyszerűek, világosak és megvalósíthatóak.

Minden nap hallani egy új diétás trendről, az internet tele van az: „Egyél azt; szedd ezt; kerüld ezeket!” üzenetekkel. Vedd kezedbe az irányítást!

Mi abban segítünk, hogy megtaláld az utat az információk útvesztőjében, legyen szó diétáról, fogyásról, tömegnövelésről, egészségről, mentális jólétről vagy akár a hosszabb élet titkáról.

Munkánk során elemezzük az általad, számunkra elérhetővé tett információidat, amit titkosítva kezelünk és nem osztjuk meg harmadik féllel, elemezzük az életmódodat, az energia beviteli és felhasználási szokásaidat.

Elmondjuk, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy egészségesebb legyél, hogy jobban nézzél ki, hogy jobban teljesíts a munkahelyeden és a közvetlen környezetedben,családodban és hogy, hogyan késleltesd tested öregedését.

Segítünk az életed javításában azáltal, hogy idegrendszeri oldalról közelítjük meg a problémáidat, hiszen mindent az idegrendszerünk irányít, személyre szabott sportolási, táplálkozási, étrend-kiegészítő- és életmód-ajánlásokat adunk Neked.

Mindenkit optimalizálunk, az élsportolóktól az elfoglalt szakemberekig és a stresszes szülőkig egyaránt.